Rädda Skene lasarett

2011-04-13 15:10:41
En röst på Rättvisepartiet Socialisterna är en röst för en annan sjukvårdspolitik.

Jag och kommuninvånare har bevittnat hur sjukhusen i regionen genomgått brutala in- och övergrepp.
Åtgärderna har medfört och medför långa köer med väntetider på de större sjukhusen i och med att trycket ökar från våra grannkommuner, vilka på ett föredömligt vis har servats av såväl Skene Lasarett som Uddevalla Sjukhus tidigare.

Makthavarna har intagit en ställning gentemot oss medborgare med total ovilja till vidare diskussioner, vilka på ett förakt­fullt sätt är att vårdgivande personal på de större sjukhusen belastas än mer med ett hårdare tryck både från Mark och Uddevalla med angränsande kommuner. Politikerna har hittills inte brytt sig om att ta oss på allvar; trots namninsamling, begäran om folkomröstning och inte minst en dialogföring med dem har dörrar och fönster stängts med makthavarnas förda bunkerpolitik.
Erkki Kuningas
RS Mark

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!