RS deltar i Västra Götalands omval

2011-04-06 16:25:50
Rättvisepartiet Socialisterna deltar i det landstings-/regionval som ska göras om i Västra Götaland den 15 maj!

Att valet görs om motiveras av att flera fel i samband med höstens val kan ha påverkat valresultatet och fördelningen av utjämningsmandaten.
RS ställer upp i valet under parollen "Låt dom rika betala!", på samma sätt som i valet den 19 september 2010. Beslutet togs på senaste distriktstyrelsemötet för RS Väst i mars.

Omvalet den 15 maj är en chans för oss att komma ut med vårt socialistiska alternativ och att lyfta viktiga kampanjer.

Kamraterna har tempot inne från de kampanjer vi redan driver för asylrätten, mot nedskärningar på skolan, för en upprustning av förorten, samt solidaritetsaktioner som hålls med folken i Nordafrika och Mellanöstern.

Partiet får nu chansen att höja sin profil ytterligare och sänka rötterna, genom att ställa upp med kandidater på arbetarlön.

RS Hjällbo

Valupptakt!
Torsdagen den 14 april, kl 18.00 i Hammarkullen Folkets Hus.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!