RS partistyrelse beslöt om nya mål

2009-09-02 16:16:35
Augustis ekonomikampanj avslutades med en mycket lyckad slutspurt. Partistyrelsen beslutade också om ett nytt ekonomimål. Nu drar september igång med nya utmaningar och mycket kamp!

Totalt slutade augusti månads ekonomikampanj på 67 675 kronor efter en mycket lyckad slutspurt under den sista veckan då vi lyckades få in drygt 36 000 kronor. Mycket tack vare de många extra aktiviteter som organise­rades, de bidrag vi fått in från medlemmar och sympatisörer samt en mycket bra insamling på Rättvisepartiet Socialisternas partistyrelse som hölls i helgen.
Partistyrelsen beslutade dessutom  att höja ekonomimålet från 80 000 kronor i månaden till 90 000 kronor i månaden året ut.
Under september behövs pengar för att klara av de kostnader som våra o­lika kampanjer kräver.
Vi kommer att mobilisera inför den 15 september och vara ute på skolor med Elevkampanjen för att kämpa mot nedskärningar runt om i landet.
Klimattoppmötet i Köpenhamn i december är också en viktig del av hösten. Vill du åka ner tillsammans med RS och Elevkampanjen så kan du anmäla dig redan idag på:
rs@socialisterna.org, eller
info@elevkampanjen.se.

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!