RS studiehelger i Stockholm och Västsverige

2010-11-17 14:26:32
Under den gångna helgen genomförde Rättvisepartiet Socialisterna studiehelger i Stockholm och Västsverige.
I Stockholm deltog totalt 38 personer. De ämnen som behandlades var bland annat: 70 år efter mordet på Trotskij, Marxism­ens grunder och kampen mot rasismen. Ett särskilt möte hölls om RS mål och uppgifter i Stockholm.
På den västsvenska studiehelgen deltog RS-medlemmar från Göteborg, Uddevalla och Mark. Lördagens första punkt handlade om världsekonomin och arbetarkampen i Europa. Inledare var Arne Johansson från RS verkställande utskott och chefredaktör på Offensiv.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!