Stöd kampen mot rasism och nazism

2013-12-12 17:06:06
December månad går mot sitt slut, åtminstone när det kommer till politiska aktiviteter. Med drygt en vecka kvar före julledigheten ligger Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj för december på 17 665 kronor.

Vi kommer att fortsätta kampanja fram till nästa helg.
Bland annat kommer vi att demonstrera mot rasism och nazism i helgen.
Offensivs jubileumskampanj ”Offensiv 40 år” får kontinuerligt in bidrag från medlemmar och läsare. Kampanjen, med ett mål på att samla in 50 000 kronor, ligger i ­skrivande stund (tisdagen den 10 december) på 44 311 kronor! Det innebär att målet absolut kan nås före jul, om vi fortsätter att få stöd av våra läsare.
Offensivs prenumerantkampanj fortsätter också. Med målet att få 200 nya autogiroprenumeranter fram till årsskiftet ligger den nu på 125.
Vill du som läser detta ta en prenumeration på Offensiv via ­autogiro, eller ge bort en prenumeration i jul­klapp till någon? Då kan du e-posta till prenumerant@socialisterna.org, eller ringa 08-605 94 03. Man kan även gå in på www.socialisterna.org och läsa mer. Passa på nu så hinner du få julnumret av Offensiv nästa vecka!
Vill du lämna ett bidrag till jubileumsinsamlingen, sätt in valfri summa på PlusGirokonto 87 96 49-2 och skriv ”40 år”. Tack för ditt stöd!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!