Stöd rättvisekampen

2015-04-08 14:48:40
Under påsken har det som väntat inte kommit in så jättemycket. Slutsiffran för mars blev 54 265 kronor. Hittills i april har vi 1 050 kronor.

Den bästa starten på april fick Västsverige, som förutom tio tidningar och en prenumeration har sålt armband, matekoppar och väv med Che Guevara-tryck. Bäst slut på mars hade Stockholm, tack vare insamlingen på distriktsstyrelsemötet förra måndagen, som gav 2 450 kronor.
I Sundsvall har det redan sålts sju Offensiv i april och vi har fått ett bidrag från en medlem. I Luleå såldes det böcker och knappar den sista mars.

Nu är det bara tre helger kvar i april i och med att maj börjar på en fredag. Veckans tidningsförsäljning kommer att vara lite begränsad på grund av partistyrelsen som äger rum under helgen, men förhoppningsvis ger insamlingen där ett högt belopp.
Kan du lägga en slant för att stödja Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv? Sätt in ett bidrag på PG 879649-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!