Stöd RS och Offensiv – bidra till kongressinsamlingen

Helgen den 4-5 december har Rättvisepartiet Socialisterna kongress, med diskussioner om det politiska läget i världen och Sverige, förberedelser inför valåret 2022 och hur vi bäst kan fortsätta stärka och bygga den socialistiska rörelsen mot kapitalismens alla förödande slag.
Under kongressen kommer vi också ha en insamling, för att kunna stå så förberedda som möjligt inför 2022 års utmaningar och uppgifter – målet är 100 000 kronor. Vi behöver ditt stöd! 
Alla bidrag har stor betydelse. Swisha en slant till 123 240 32 85, skriv ”Kongress” i meddelandet. Alternativt kan du sätta in på PlusGiro 87 96 49-2, skriv även där ”Kongress”.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!