Teckna en prenumeration

2015-10-21 14:44:55
Prenumerationskampanjen för i år är nu igång och hittills (tisdag) har vi värvat 20 stycken nya autogiroprenumeranter. Målet är att nå 300 nya innan årets slut.

Denna vecka har vi sett en blygsam ökning med 8 880 kronor i ekonomikampanjen. Av detta samlades nästan 1 400 kronor in på en kortare aktivitet under studiehelgen i Stockholm (se nedan) med deltagande från nya såväl som mer erfarna medlemmar.

Det finns dock två helger kvar i månaden, vilket innebär att det är gott om tid för att klara målet, samtidigt som vi kommer att trappa upp prenumerationskampanjen under de kommande veckorna.

Som ett litet socialistiskt parti är vi helt beroende av det stöd, politiskt och ekonomiskt, som vi får av våra läsare, sympatisörer och medlemmar. Vi får inga statliga bidrag som riksdagspartierna och inte heller tar vi emot pengar från storföretag. Detta för att kunna garantera vår politiska självständighet. 

Vill du bidra till våra kampanjer och arbete kan du göra det på flera sätt. Om du är ny läsare av Offensiv, överväg att teckna en prenumeration för bara 40 kronor i månaden. Även befintliga kan bidra genom att ta en stödprenumeration för 60 eller även 100 kronor. Annars kan du sätta in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swisha det till oss på 123-240 32 85. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!