Torgmöte mot SD

2010-09-09 16:04:43
Tjugotalet personer deltog på Rättvisepartiet Socialisternas (RS) torgmöte mot Sverigedemokraterna i Haninge den 6 september.
– Sverigedemokraterna sprider skräckpropaganda. Det är kapitalismen som bär ansvar för den kris som  slår mot vanligt folk, sa Lina Thörnblom som är kommunfullmäktigeledamot för RS i Haninge.
Om Sverigedemokraterna väljs in i riksdagen, öppnas dammluckorna för rasistiska flodvågor. Då ökar risken för en dansk utveckling med diskrimineringslagar och mediahets.
RS Haninge

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!