USA: CWI-kandidat i Bostons lokalval

2007-10-31 13:15:15
I Bostons lokalval är Matt Geary, 22 år och medlem i Socialist Alternative (CWI USA), den kandidat som kämpar mot nedskärningar och orättvisor.
Matt var en av dem som organiserade den kampanj som genomfördes under förra året mot höjda priser i Bostons lokaltrafik.
Matt är en välkänd antikrigsaktivist och förkämpe för invandrarnas rättigheter.
Valkampanjen har gett Socialist Alternative en möjlighet att sprida det socialistiska budskapet till fler människor än någonsin.
I valkampanjen har Socialist Alternative kunnat ge de hyresgäster som kämpar mot slumhyresvärdar en röst. Vi har också kunnat utnyttja valkampen för att mobilisera till den antikrigsprotest som genomfördes den 26 oktober.
Boston har, precis som flera andra amerikanska städer, drabbats hårt av de senaste årens många budgetnedskärningar och prisökningar. Stigande arbetslöshet, bostadsbrist och social utslagning har följts av ökat våld och ökad rasism.
Bryan Koulouris, Socialist Alternative (CWI USA)

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!