Vad betyder RS för Hammarkullen?

2015-05-27 17:44:22


Diar Mekael.

– RS är en viktig aktör i Hammarkullen. En röst för de grupper och individer som inte blir hörda. RS är en levande kanal ut från utanförskapet, säger Alfredo Torrez, lo-
kalutvecklare.

– RS blundar inte för behoven. Man agerar hörs och syns när ingen annan gör det. Man kämpar för jämställhet och gör Hammarkullen synligt i övriga samhället, säger Moa Oskarsson, ungdomsledare.

– Det är bara RS som lyssnar och hjälper folk i området. De hjälper till väldigt mycket och gör sitt bästa för att alla människor ska må bra. Hade RS inte funnits hade inte Hammarkullen sett ut som det gör idag. De har räddat många verksamheter, säger Diar Mekael från Marias pizzeria.

– RS gör ett bra jobb och hjälper de som kämpar. RS spelar en avgörande roll i vad som sker. De är alltid här, även när det inte är val, och ställer alltid upp när det behövs, säger Abshir Muuse från Somaliska föreningen. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!