Västsverige visar vägen

2016-04-20 13:32:56
Sedan förra veckan har vi samlat in 10 384 kronor, där Västsverige har visat vägen då de lyckades få in 5 406 kronor inom bara tre dagar. Deras resultat inkluderar 77 sålda tidningar och 9 nya prenumerationer, inklusive en på autogiro.

Efter veckans aktiviteter har vi nu totalt fått in 28 864 kronor under april månad, 36 procent av målet. Vi siktar på att samla in 80 000 kronor fram till slutet av månaden.
Som internationalister är det viktigt för oss att vi sprider socialistiska idéer inte bara i Sverige, utan även i andra länder.
I detta syfte har vi aktivt ingripit i händelserna i Island där statsministern tvingades avgå efter en massiv proteströrelse när Panamadokumenten offentliggjordes. Sådana insatser och andra ingripanden vi gör kostar dock pengar och vi skulle uppskatta allt möjligt stöd till kampen.

Har du några småpengar eller en extra hundralapp i plånboken? Det går att skänka på flera olika sätt, men enklast är nog att Swisha till 123-240 32 85.
Alternativt kan du bidra genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller genom att SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!