Vi behöver ditt stöd i sommar

2015-07-07 18:27:38
Juli månad har hittills inneburit mycket skrala resultat, vilket är förståeligt då många är bortresta. Dock behöver Rättvisepartiet Socialisterna fortsatt ekonomiskt stöd för att kunna bedriva de kampanjer och den kamp som vi dagligen utkämpar.

Många är vi som tar semester och vilar ut. Men kampen tar aldrig semester, och behovet av en total samhällsomförvandlig är fortfarande lika skriande.

En stor fråga i Sverige just nu är den alarmerande vårdkrisen som bara blir värre och värre. RS driver kampanj mot vårdkrisen och skriver varje vecka om hur den drabbar vanligt folk och anställda.

Den historiska nej-rösten i den grekiska folkomröstningen har skakat om etablissemanget och visar på hur trötta det grekiska folket är på fortsatt åtstramning och Trojkans diktat. Som det står i den röda rutan här under behöver våra grekiska kamrater i vårt systerparti Xekinima ekonomiskt stöd.

Om du kan hjälpa till ekonomiskt, sätt in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller swisha till nummer 123-240 32 85. Märk insättningen ”Grekland” om du vill att pengarna ska gå till våra grekiska kamraters kamp.

Vill du bli aktiv i Rättvisepartiet Socialisterna, ring 08-605 94 00 eller e-posta rs@socialisterna.org. ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!