Vi nådde 93 procent av målet

2013-04-03 17:17:15
Ekonomikampanjen för mars verkar ha slutat på 74 849 kronor. Men påskhelg (och 1 april) gör att 93 procent fortfarande är ett preliminärt resultat. Det kan bli lite till.

Förra veckans beröm av Sydsverige var berättigat. Med en aktivitet i Malmö på påsksöndan där man sålde 11 Offensiv och drog in 228 kronor nådde Syd 5 211 kronor för mars. Det är 173 procent av månadsmålet på 3 000 kronor.
Enligt sms i helgen har Rättvisepartiet Socialisterna i Malmö dessutom flera intresserade att gå med i partiet. Det ger en starkare socialistisk kraft och naturligtvis ännu bättre resultat.
Under mars har vi sålt mellan 400 och 500 Offensiv ”på stan” varje vecka, plus närmare 40 prenumerationer i veckan. Många tar en månadsprenumeration när vi har aktiviteter, men det finns också de som tar autogiro direkt. Med drygt 2 200 prenumeranter och två läsare per tidning ger det oss över 5 000 läsare varje vecka.
En del har inte kontanter, men de kan betala med ett sms till nr 72550, och sedan skriva Offensiv och belopp som meddelande (t ex Offensiv 30). Vi hoppas också inom kort kunna lansera kortläsare för aktiviteter.

Med påsken avklarad kan april bli en riktigt bra månad för ekonomikampanj och prenumerantvärvning. Vi har fyra helger med möjlighet till bra utåtriktade aktiviteter – mot rasism, tvångsutvisningar, vårdnedskärningar och andra aktuella frågor. Inkomsterna behövs bland annat för att fortsätta satsningen i våra nordiska grannländer.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!