100 personer på entusiastisk turnépremiär

2009-05-07 10:00:08
– Arbetare och förtryckta har inte haft något parti på länge. Med NPA har vi samlat både tidigare aktivister och de som aldrig varit aktiva i någon organisation.

Margaux Leduc inledde på onsdag kväll ArbetarInitiativets mötesturné om det nya franska antikapitalistiska partiet NPA och behovet av franska metoder i Sverige. Drygt 100 personer packades in i en absolut fullsatt Brantingsal på ABF-huset i Stockholm. Men bastuvärmen vägdes upp av entusiasmen i tal och frågor. Agnes Callewaert och Elin Gauffin presenterade ArbetarInitiativets valkampanj och många nya valarbetare anmälde sig. Mötets ramades in av  nya snygga färgstarka valaffischer.

Mötesturnén fortsätter nu till Luleå och Umeå under torsdag-fredag.

arbetarinitiativet.se

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!