18 september i Göteborg:

2007-08-30 16:41:49
I Göteborg samlas vi klockan 18.00 på Gustav Adolfs Torg. Bland deltagarna finns RS, flykting- och invandrarorganisationer och facklubbar. Helt nyligen anslöt också Kommunistiska partiet.
– Huvuddemonstrationen är i Stockholm, men för de som inte har möjlighet att åka organiseras en demonstration även i Göteborg, säger Stefan Berg, RS Göteborg.
Klassklyftorna har aldrig varit så stora som nu, och högerregeringen försämrar ytterligare för de som redan har det svårast. Kampen måste tas nu, det går inte vänta i tre år till valet. Men många attacker har påbörjats av socialdemokraterna, därför ska parollen ”Ett år räcker” inte ses som ett stöd till socialdemokraternas högerpolitik.
Vi måste ta gemensam kamp mot högerregeringen, men också organisera oss för framtiden. 18 september kan vara startskottet.

Jimmy Lied

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!