20 % av målet uppnått

2011-06-08 13:00:13
I söndags deltog Rättvisepartiet Socialisterna i protester mot Sverigedemokratisk Ungdoms torgmöte i Uppsala.

Cirka 300 personer anslöt sig till den antirasistiska protesten och många var intresserade av att läsa Offensiv, 48 stycken såldes – också en kvartalsprenumeration, vilket ledde till 1 452 kronor till junis ekonomikampanj.
På HBTQ-festivalen i Göteborg deltog såklart RS också och sålde 90 Offensiv och annat material för 3 664 kronor. I det ingår också 11 sålda månadsprenumerationer.

Nu ligger ekonomikampanjen på 12 542 kronor. Målet för juni är 60 000 kronor. Det vill säga att 21 procent är uppnått. Men det återstår bara drygt tre veckor och sommaren behöver en buffert för att täcka bland annat de extra utgifter som uppstår med till exempel sommarlägret som hålls i juli.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!