2010 måste bli ett lyft

2010-02-10 16:52:08
Februari har börjat bra för ekonomikampanjen som ligger på 25 209 kronor men efter diskussionerna under förra helgens partistyrelse är det viktigt att extra insatser i ekonomikampanjen görs framöver.

Det var under ekonomipunkten på förra helgens partistyrelse som det ekonomiska läget under 2009 gicks igenom. De slutsatser som kan dras från diskussionen är att krisen även drabbat RS/Offensivs ekonomi, vilket påverkat ekonomikampanjen.
Därför behövs nu under 2010 ett ännu aktivare ekonomiarbete med ännu djärvare satsningar, inte bara för att få bättre resultat under 2010, utan även för att ta igen det som förlorats under 2009.
Vi kommer redan nu att börja samla in pengar till valfonden för att ha råd med alla de resurser som krävs för att driva en intensiv valkampanj under våren och sommaren, för att sedan avsluta med en vansinnigt intensiv slutspurt under hösten.
Alla ekonomiska bidrag till valfonden är välkomna, men det bästa bidraget är självklart att göra en insats som valarbetare eller att värva prenumeranter till Offensiv.
Läs rutan undertill för mer information.

Nils Kaza

Gå med i RS – bli valarbetare

  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PlusGiro 87 96 49-2.
rs@socialisterna.org   •   08-605 94 03

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!