249 sålda Offensiv i lördags

2013-09-25 11:54:18
I lördags samlades tusentals demonstranter i protest mot regeringens utförsäljningspolitik, där riskkapitalister tar ut enorma vinster ur välfärden.

Rättvisepartiet Socialisterna deltog i demonstrationerna på hela nio orter, där kamraterna sålde tidningar och prenumerationer på tidningen. Totalt under demonstrationerna såldes det 249 Offensiv och 20 exemplar av ungdomstidningen Revolt. Dessutom såldes det 22 nya prenumerationer på Offensiv och totalt 7 722 kronor samlades in till ekonomikampanjen. I Stockholm och Göteborg såldes det flest Offensiv; 101 i Stockholm och 74 i Göteborg. En kamrat från Eskilstuna deltog på demonstrationen i Västerås, och sålde där 25 Offensiv.

Det innebär att ekonomikampanjen för september månad ligger på 38 644 kronor, av ett mål på 80 000 kronor. Med en helg kvar i september kommer vi att behöva ta i för att nå målet, men det är fullt möjligt.
Det stöd vi får från medlemmar, sympatisörer och prenumeranter betyder mycket för oss och utan det skulle vi inte klara av ekonomin. Om du vill ge ett bidrag till ekonomikampanjen, sätt in pengar på PlusGirokonto 87 96 49-2.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!