36 procent – men tiden är knapp

2008-12-10 17:30:32
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikam-panj i december har bra resultat efter den första veck- an, men det återstår inte ens två veckor innan julens uppehåll så tiden är knapp.

Hittills (tisdagen den 9 december) har kam­panjen nått 28 486 kronor och en stor del är tack vare prenumerations­kampanjen som pågår.
Att spalten ”övrigt” är så pass stor förklaras av att bidragen från kongressinsamlingen nu kommer in till kampanjen, men också tack vare den latinamerikanska solidaritetsfest som hölls i Stockholm efter lördagens antirasistiska demonstration. Totalt gav den 3 500 kronor till kampen.
De kommande två veckorna kommer att behöva extra aktiviteter så att ekonomimålet på 80 000 kronor för landet nås. Samtidigt kommer alla prenumerationer som värvas fortsätta att spela en stor roll för resultatet.
Ge en julklapp till RS/Offensivs ekonomikampanj – PlusGiro 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!