40 000 kronor och en vecka kvar till målet

2010-11-24 16:52:03
Med en vecka kvar till månadsskiftet har vi nått nästan halvvägs till målet på 80 000 kronor. Att samla in 40 000 kronor på en helg är fullt möjligt, det har vi gjort många gånger – men det kräver ex­tra många och extra långa aktiviteter på de bästa platserna och med många deltagande kamrater.

Den senaste veckan har RS Västsverige fått in 5 477 kronor och sålt 23 prenumerationer. RS Stockholm har under samma period fått in 9 698 kronor och sålt 45 prenumerationer. RS Norrbotten har fått in 2 141 kronor och sålt 9 prenumerationer.
Det går bra på våra aktiviteter nu, RS Farsta/Bagarmossen fick till exempel in 1 398 kronor i lördags, då de sålde 48 tidningar.

RS medlemmar ringer nu runt till före detta prenumeranter för att söka stöd för våra kampanjer, till exempel kampen mot rasism. Rättvisepartiet Socialisterna har inte de statliga bidrag som de stora partierna har, så vi behöver det regelbundna stöd som vi får från våra prenumeranter för att kunna ge ut tidningen Offensiv, vårt viktigaste politiska verktyg. Många som prenumererar betalar ett extra bidrag för att finansiera till exempel tryck av affischer och flygblad inför demonstrationer och möten.
Man kan ju också ge bort en prenumeration i julklapp. Om du vill kö­pa en prenumeration, till dig själv el- ler någon annan, e-posta till prenumerant@socialisterna.org
Sebastian Olsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!