5 000 kronor på CWI-skolan

2015-07-31 10:03:24
Vi kommer nu in på slutspurten av månaden och i skrivande stund (tisdag den 28 juli) ligger ekonomikampanjen på ungefär 17 400 kronor, alltså 58 procent av juli­-målet. Mycket är gjort men mycket är kvar. Vi kommer dock att ha aktiviteter varje dag under Pride-veckan i Stockholm vilket kommer att höja resultaten en hel del.

Ekonomikampanjen fick en väldigt välkommen boost förra veckan då över 5 000 kronor samlades in vid CWI:s internationella sommarskola i Belgien, där över 300 socialister från 22 länder deltog. Fler än 200 av våra pamfletter om miljön samt situationen i dagens Sverige såldes under veckan tillsammans med knappar, tröjor och Offensiv. Bra jobbat, kamrater!

Särskilt hög var efterfrågan på vår engelskspråkiga pamflett om den så kallade svenska modellen, som sålde slut på drygt två dagar. Det finns ett stort intresse bland socialister och arbetare i andra länder om hur läget verkligen är för arbetarklassen då Sverige ofta framställs av såväl den internationella vänstern som högern som en socialistisk modell att sträva efter. Denna pamflett avslöjar verkligheten i det nyliberala Sverige.
Vill du gå med i Rättvisepartiet Socialisterna kan du ringa 08‑605 94 00 eller e-posta rs@socialisterna.org. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!