50 nya autogiroprenumeranter på en vecka

2013-11-29 20:30:22
Tills nu (26 november) har vi fått 69 nya autogiroperenumerationer sedan starten på årets prenumerantkampanj: Målet är 200 nya autogiro-prenumeranter till årsskiftet.

Veckans Offensiv går nu ut till 2 154 personer, varav 1 955 är autogiro­prenumeranter. Det gör att Offensiv i dagsläget har ett snitt på 2 001 autogiroprenu­meranter under 2013.
Resultaten i prenumerationskam­panjen är fortsatt bra. Förra veckan sålde exempelvis RS Södra partiförening i Stockholm en autogiroprenumeration och Sandeslätt i Göteborg fem i samband med helgens tidningsförsäljning.
Offensiv är unik på alla sätt och alla kamrater måste ta detta på allvar. Att stärka Offensiv är att stärka Rättvisepartiet Socialisterna (RS).

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!