64 nya autogiroprenumerationer

2011-04-25 10:06:41
Offensivveckan är avslutad och med den också den kor­ta men intensiva prenumerantkampanj som har drivits i landets partiföreningar.

Målet var att värva 100 nya autogiroprenumeranter under en vecka. Resultatet blev 64 vilket är ett stort tillskott trots att målet inte nåddes. Det innebär att vi inte bara ökar antalet läsare av Offensiv utan även ökar inkomsterna med 1 920 kronor per må­nad.
RS Västs valfondsinsamling har tagit ett rejält kliv framåt efter en lyckad valupptakt och ligger nu på 10 117 kronor. Vill man ge ett bidrag kan detta sättas in på PlusGiro 87 96 49-2, märk ”valfond”.
Ekonomikampanjen för april ligger nu på 45 233 kronor, vilket är ett bra läge trots påskhelgen, då flera demonstrationer också kommer att äga rum med möjligheter att sälja Offensiv och an­nat material.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!