7 juli: RS valupptakt & festival i Hammarkullen

2018-07-04 15:26:37
Rättvisepartiet Socialisterna (RS) har glädjen att presentera att vinnaren av ’Best International Act’ 2017 Jade Jane spelar på partiets valupptakt i Hammarkullen, Angered den 7 juli kl 14.00. 

På scenen står också Göteborgsrapparen Aran Wehby aka AW. Även Hassan Wado, den internationellt erkända somaliska artisten från Göteborg har valt att delta. Leo Nobel är socialisten och stockholmstrubaduren som spelar både egna låtar och traditionella historiska arbetarsånger. 

Mohammed Ali, poeten och fritidsledaren från Hammarkullen är en lokal profil med stort hjärta som kommer att läsa poesi och förmedla framtidstro. 

Lokala konstnärer och artister från Hammarkullen och föreningsaktiva kommer att tala om vad RS betyder för Göteborg och dess förorter. Det kommer också att vara uppträdanden med latinamerikanska rytmer. 

Inbjuden talare är Ulises Benito Pereira från Izquerda Revolucionaria, (CWI i Spanien) som kommer att tala om lärdomar från kampen i Spanien och Katalonien. 

Rättvisepartiet Socialisterna kommer att presentera sitt valmanifest, sina kandidater och valsedel. 

RS första namn på kommunvalsedeln Kristofer Lundberg talar om behovet av ett socialistiskt alternativ i valet och appeller hålls av Minela Mahmutovic, Amer Mohammed Ali, Sara Juaniquina Berlin och Johannes Lundberg. ■