74 autogiroprenumeranter från 2 000

2012-05-17 13:24:47
Inför detta nummer av Offensiv har Rättvisepartiet Socialisternas medlemmar och sympatisörer kämpat hårt för att så många som möjligt ska få tidningen via en autogiroprenumeration. Och det har lönat sig!

Inte ännu vid målet när detta nummer trycks, är det dock 1 926 personer som får tidningen via en autogiroprenumeration. Men vi är nu mycket nära 2 000 autogiroprenumeranter! Även målet för autogirokampanjen är nära, då vi hittills under kampanjen har fått 231 nya autogiroprenumeranter.
RS och Offensivs ekonomikam­panj för maj månad går också framåt och ligger i skrivande stund, den 15 maj, på 49 417 kronor av ett mål på 80 000 kronor. En stor del av det kommer ur autogirokampanjen.

Att prenumerera på Offensiv via autogiro är ett väldigt bra sätt att stödja oss på. Har du ännu inte en prenumeration? Skicka in adress, personnummer och kontonummer till prenumerant@socialisterna.org, ­eller ring på tel: 08-605 94 03!
Vi vill återigen uppmana prenumeranter, läsare och sympatisörer att skänka ett bidrag till jubileumsin­samlingen! Den har hittills gett 1 360 kronor och det tackar vi för!

Sätt in ditt bidrag på PlusGiro: 87 96 49-2
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!