80 nya prenumeranter på en vecka

2010-05-05 10:22:55
Offensiv fick 81 nya prenumeranter den senaste veck­an, varav drygt hälften på 1 maj. På demonstrationer runt om i landet såldes 451 Offensiv.

Offensivförsäljning står för en stor del av Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj, som drar in pengar till vår verksamhet och kampanjer.
Knappar stod också för inkomsterna på 1 maj – bäst gick det med kvinnokampsknappar, men även an­dra klassiker som Che-knappar, Sänk Rasismen- och HBT-kampknappar.
Sammanlagt fick ekonomikampanjen in 18 375 kronor på 1 maj. Med andra inkomster från fester, insamlingar och prenumerationer via plusgirot ligger vi på cirka 25 000 kronor den 4 maj – en mycket bra start.
Målet för maj månad är 90 000 kronor och 200 nya prenumeranter. Då tar vi både in pengar och sprider en socialistisk politik.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!