AG-kampanjens mål nåddes – sista kvällen!

2012-05-23 14:57:40
Offensivs kampanj för att värva fler autogiroprenumeranter nåddes, med 282 nya prenumeranter av ett mål på 280. Det är det bästa resultatet någonsin under en sådan kampanj!

Under ett lyckat firande av Offensiv 1 000 var det många som tog nya prenumerationer via autogiro för att stödja Rättvisepartiet Socialisterna och tidningen Offensiv.
Ekonomikampanjen för maj månad går också bra och ligger nu på 69 229 kronor av ett mål på 80 000 kronor. Med en helg kvar kommer vi att nå målet även där, vilket gör maj till en mycket lyckad månad ekonomiskt och politiskt sett. Men vi behöver fortfarande bidrag för att kunna fortsätta kampen mot högerpolitikens attacker på arbetare, arbetslö­sa, äldre och ungdomar.
På grund av attackerna på förorterna har det brutit ut kravaller i förorten Tensta i Stockholm, där medlemmar ut RS griper in politiskt för att visa ungdomarna att det finns ett politiskt alternativ.
Vi är som parti helt beroende av våra medlemmar, prenumeranter och sympatisörer, som stödjer vårt arbete och vår kamp. Vi ber därför om ekonomiska bidrag. Varje bidrag hjälper enormt!
Sätt in ditt bidrag till PlusGirokonto 87 96 49-2.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!