Allt fler prenumererar på Offensiv

2010-01-07 12:18:25
Slutresultatet för Offensivs prenumerantkampanj blev 200 nya autogiroprenumerationer, 67 procent av må­let på 300. Att prenumerera på Offensiv innebär ett jätteviktigt stöd till alla kampanjer som Rättvisepartiet Socialisterna driver, mot rasism och klassorättvisor och för att rädda välfärden, klimatet och jobben.

En prenumeration på Offensiv är också det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om viktiga händelser runtom i världen.
Rättvisepartiet Socialisterna och CWI är väldigt tacksamma för det stöd vi får av Offensivs prenumeranter, både ekonomiskt och politiskt.
Bäst resultat i förhållande till den lokala målsättningen hade vi i Västerbotten, där vi sålde 52 autogiroprenumerationer, vilket är 130 procent av målet på 40 autogiropre-numerationer. Flest autogiroprenumerationer såldes det i Stockholm, där RS Bagarmossen lyckades bäst av partiföreningar­na med 24 autogiroprenumerationer.
Att sälja helårs- och niomånaders­prenumerationer gick inte lika bra, vi nådde bara cirka 39 procent av det må­let.
Prenumerationskampanjen är slut för den här gången, men vi fortsätter att värva nya prenumeranter oavsett datum.

Sebastian Olsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!