Andra ”valveckan” i Haninge

2010-05-05 10:15:07
Rättvisepartiet Socialisterna i Haninge är nu klar med sin andra intensiva ”valvecka” under våren.

Medlemmar och sympatisörer har hittills delat över 17 000 flygblad på temat ”Pengarna tillbaka till skola och omsorg” samt ”Unga kräver jobb och grön framtid” till Haninges hushåll, arbetsplatser, torg och och pendelresenärer.
Under veckan har partiet kampanjat i Handen, Jordbro, Brandbergen, Västerhaninge och Tungelsta. Arbetsplatsbesök har geno- mförts i lärarrummen, hemtjänsten, förskolor, äldreomsorgen och på Jordbro parklek.
Kampanjen under veckan och 1-majfesten har gett partiet över      8 000 kronor, 148 exemplar av Offensiv har sålts och 22 nya prenumerationer. RS kommer att ha en tredje ”valvecka” i början av juni. 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!