Antirasistlektioner i Luleå

2008-01-16 11:18:30
Som vi alla vet har det nazistiska och rasistiska våldet ökat under 2007. Nazistpartier som t ex nsf har försökt visa framfötterna i Norrland och den 15 december förra året delade de ut flygblad i Piteå, något som direkt besvarades av Rättvisepartiet Socialisterna.
Det är därför viktigt att vi är aktiva med antirasistkampanjen och hindrar rasistiska och nazistiska partier eller organisationer från att etablera sig.
Vi kommer nu att hålla i antirasistlektioner i fyra stycken niondeklasser på Hertsöskolan i Luleå, där vi kommer att prata om bland annat vår antirasistiska kampanj Sänk Rasismen.
Detta kommer att ske under vecka 4 och 5.
Anna Lövgren

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!