ArbetarInitiativets valkampanj från norr till söder

2009-05-26 08:50:35


Kampanjbord i Göteborg

Torgmöten. dörrknackning, flygbladsutdelning och affischering ger bra resultat i ArbetarInitiativets valkampanj.
Det är dock en kampanj i mediaskugga, med enorm gratis publicitet för de etablerade partierna.

– Många känner inte till ArbetarInitiativet, men blir intresserade när får höra vårt program. Att vi säger att de behövs kamp för att rädda jobben, att arbetarledare ska leva på arbetarlön och att vi kämpar mot rasism, säger Per-Åke Westerlund, ordförande för Rättvisepartiet Socialisterna.

ArbetarInitiativet lanserades så sent som den 28 mars av Rättvisepartiet Socialisterna, Socialistiska Partiet och oberoende kandidater.

– I "våra" områden är RS mer känt är ArbetarInitiativet och vi måste verkligen betona att ArbetarInitiativet inte bara är en kampanj, utan ett alternativ att rösta på, säger Per-Åke Westerlund.

– Samtidigt är vi inte bara ute efter röster, utan att hitta fler som delta i antikapitalistisk och socialistisk kamp mot krisen.

ArbetarInitiativet behöver fler som kan dela ut flygblad, valsedlar och sätta upp affischer. Du kan hjälpa till i kampanjen:
arbetarinitiativet@gmail.com
läs mer på: www.arbetarinitiativet.se


Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!