Årets julklapp – prenumeration på Offensiv

2009-12-20 22:50:36
Ännu är det inte för sent att köpa årets julklapp – en prenumeration på tidningen Offensiv, till familj, släkt och vänner.

Offensiv har varit och kommer i 2000-talets andra årtionde fortstätta vara, en oberoende socialistisk röst som talar för alla som tror på och kämpar för en socialistisk värld.
Det senaste året har denna oberoende röst varit ännu viktigare för alla lågavlönade, arbetslösa, barn, sjuka och alla andra som drabbas av krisen. I borgerliga media låter det som om ”det värsta är över” och ”nu väntar bättre tider”, men det är inte sant! Nu väntar hårda tider av nedskärningar  samtidigt som arbetslösheten ökar. Offensiv och RS är en kraft i att rapportera om dessa nedskärningar och föra fram de drabbades talan, men även att anordna kampanjer som organiserar massorna i att stoppa nedskärningarna.

Nästa år är det också valår. Detta är ännu ett skäl till att allt fler borde läsa Offensiv för att höra om den verkliga oppositionen. S, V och MP utmanar inte högerregeringen och den fackliga ledningen inte tar inte fajten mot arbetsgivarna.
Vad som skulle behövas är ett nytt kämpande arbetarparti som bildar en verklig opposition mot högerregeringen, samt kämpande fackföre-ningar vars ledning är demokratiskt vald och kämpar för sina medlemmars intressen.
För mer information om en prenumeration på Offensiv, maila prenumerant@socialisterna.org eller ring 08-605 94 03.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!