Åter över uppsatta målet

2015-11-04 12:00:35
Vi fortsätter att nå imponerande resultat då 83 043 kronor samlades in under oktober. Under de sista dagarna av månaden lyckades vi samla in imponerande 26 837 kronor. Oktober är nu den tredje månaden i sträck där vi har överstigit vårt mål.

I Stockholmsregionen hade partiföreningarna sina bästa resultat, med 46 146 kronor, sedan december 2013 då jättedemonstrationen mot det nazistiska våldet ägde rum i Kärrtorp. Det är nog ingen slump att den senaste månadens bra resultat också har följt i spåren av den starka antirasistiska vågen i solidaritet med flyktingarna som har aktiverat och engagerat så många på sistone.

En del av resultaten utgörs också av vår framgångsrika prenumerationskampanj som hittills har värvat 71 nya autogiroprenumeranter, inklusive många som har tagit stödprenumerationer på 60 eller 100 kronor per månad. Vill du bli en autogiroprenumerant eller till och med höja din befintliga avgift är det bara att höra av sig till prenumerant@socialisterna.org.

Det preliminära målet för november är 80 000 kronor som, om våra senaste resultat är något att gå efter, vi lätt kan klara. Ge oss en bra start och skänk en slant med Swish till 123-240 32 85 eller på PlusGiro 87 96 49-2. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!