Bästa augusti på länge

2007-09-05 15:00:09
Ända fram till sista veckan i augusti hade vi relativt långt kvar till målet på 80 000 kronor till RS/Offensivs ekonomikampanj.

Men tack vare insamlingar på de upptaktsmöten som hållits inför 18 september-kampanjen runt om i landet och aktiviteter varje dag under veckorna så lyckades vi ta oss nära målet. Besöken på universitet och skolor ger bra politiskt stöd, vilket också visar sig i det ekonomiska resultatet.

Nådde 75 294 kronor

När två veckor av augusti återstod låg Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj 50 000 kronor från målet, men slutresultatet blev ändå 75 294 kronor för hela landet.
Ytterligare ett imponerande resultat var att det även såldes 128 prenumerationer i augusti.
September månad har precis börjat och hittills har vi samlat in 6 831 kronor.
Med det fortsatta bra stödet för kampanjen har vi stor chans att till och med slå målet på 80 000 kronor i september månad.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!