Bidra till RS och CWI

2009-10-21 14:14:27
Med drygt en vecka kvar till Rättvisepartiet Socialisternas kongress i Stockholm är det också drygt en vecka kvar av oktober månads ekonomikampanj.

RS/Offensivs ekonomikampanj ligger idag (tisdagen den 20 oktober) på           31 838 kronor och har på grund av kongressen bara en helg kvar för utåt-riktade aktiviteter.
Det är dock en helg med stora kampanjfrågor runt om i hela landet som kan ge välbehövliga bidrag till ekonomikampanjen. I Luleå forsätter kampanjen för helgtillägget, i Umeå hotar nya skolnedskärningar, i Stockholm har en manifestation mot mäns våld mot kvinnor hållits och de sopgubbar som strejkade i vintras laddar nu inför en ny strid. I Göteborg fortsätter kampanjen mot att barn och unga ska behöva betala kapitalismens kris.

Vårt arbete är även internationellt.
I detta nummer av Offensiv kan du läsa om hur RS-medlemmen Laurence Coates vägrades inresa i Kina på grund av sitt politiska engagemang för demokratiska och fackliga rättigheter för arbetare och fattiga i landet.
Alla dessa olika kampanjer är exempel på varför vi behöver ditt ekonomiska stöd och vad pengarna går till. Alla dessa olika kampanjer visar också varför just du borde bli aktiv i den enda verkligt kämpande oppositionen mot kapitalism och för en socialistisk värld.
Bidrag till RS och CWI:s arbete kan som vanligt skickas in till PlusGi­ro: 87 96 49-2
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!