Bra början på oktober

2012-10-10 13:35:25
Oktober har börjat och efter en helg ligger ekonomikampanjen redan på 9 569 kronor. Av det kom 5 905 kronor från helgens kampanjande, då äv­en 164 Offensiv och 23 prenumerationer såldes.

Under lördagen höll Asylrörelsen en konferens i Göteborg, där runt 100 personer deltog och diskuterade asyl­frågor. Under konferensen sålde Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv böcker, tidningar och annat ­material för totalt 2 055 kronor, vilket var en stor och viktig del av helgens ekono­miarbete.
I fredags hölls ännu en demonstration i Stockholm där lärarfacken krävde bättre villkor och löner efter svekavtalet. RS och Offensiv deltog till stöd för lärarna och sålde 13 tidning­ar och 2 prenumerationer för totalt 168 kronor.
Den här veckan kommer Offensiv hem till 2 231 prenumeranter, och det är jättebra! Offensiv vill alltid att fler ska få tidningen, och vill gärna att du som läsare ska få möjligheten att prenumerera, om du ännu inte har en prenumeration.
Att skaffa en prenumeration är enkelt! Man kan sätta in 90, 180 eller 360 kronor för en kvartals-, halvårs- eller helårsprenumeration, på PlusGirokonto 87 96 49-2.
Annars kan man gå in på offensiv.socialisterna.org för att skaffa en prenumeration, eller skicka ett mejl till prenumerant@socialisterna.org!

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!