Bra jobbat, flygbladsutdelare i Luleå!

2008-02-13 12:26:03
Närmare 60 RS-medlemmar och sympatisörer i Luleå hjälps under denna vecka åt med att dela ut 15 000 flygblad till hushållen i Luleå kommun. Flygbladet tar upp tre olika frågor:
  • Hotet om ytterligare privatiseringar i Luleå.
  • ”Sänk Rasismen” och varför sd och nazistgrupper måste stoppas.
  • Spekulanternas kris och om hur de tillsammans med högerpolitiker kommer att försöka lägga krisens bördor på låg- och medelinkomsttagares axlar.
Behovet av omedelbara protester mot privatiseringar betonas tillsammans med uppbygget av kämpande och demokratiska fack samt bygget av ett nytt stort socialistiskt arbetarparti (läs mer på www.socialisterna. org).

Lika stor upplaga som NK

Med små ekonomiska resurser men med kämpaglöd och politisk övertygelse har vi delat ut flygbladet i ungefär lika stor upplaga som Norrbottens Kuriren, Luleås näst största dagstidning. Bra jobbat allihopa!

RS i Luleå

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!