Bra start på november

2012-11-07 17:04:19
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för oktober slutade på 59 689 kronor, vilket innebär en stor ökning bara under sista veckan.

Nu har novembers ekonomikampanj dragit igång och ligger under ­tisdagen redan på 17 031 kronor av ett mål på 80 000 kronor.
Det är en mycket bra start och det beror till stor del på Offensivs autogirokampanj som har dragit igång.
Det här numret av tidningen kommer hem till 2 300 personer.
Vi är stolta över vår 16-sidiga tidning i full färg, och vi vill att så många som möjligt ska få en chans att läsa den.
Har du som läser det här ännu ingen autogiroprenumeration kan du enkelt ta en.

Gå in på www.socialisterna.org, eller skicka ett mejl med dina konto- och personuppgifter till prenumerant@socialisterna.org. Man kan även ringa 08-605 94 03 för att beställa en prenumeration.
Börja prenumerera redan idag!

Louise Strömbäck

60 000 målet i CWI-insamling

Gruvarbetarkampen i Sydafrika, generalstrejkerna i Europa och socialisters framsteg i USA är ­argument för CWI:s årliga internationella insamling. Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen av CWI.
Vårt mål är att samla in 60 000 kronor till CWI under hösten, hittills har vi fått in 33 000. Sätt in bidraget på Offensivs plusgirokonto 87 96 49-2, märk talongen CWI.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!