Dags för slutspurt!

2011-01-27 12:39:53
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensivs månatliga ekonomikampanj drivs för att samla in pengar för att driva och delta i kamprörelser och kampanjer.
Kampanjer mot högerns attacker, mot utvisningar av flyktingar, mot rasismen, för en kämpande kvinnorörelse, mot nedskärningar med me­ra.

Pengarna samlas in genom försäljning av Offensiv och annat material men också av frivilliga bidrag från medlemmar, prenumeranter och sympatisörer.
Målet för januari är 70 000 kronor för hela landets partiföreningar. Hittills har 23 046 kronor samlats in, allt­så 32 procenr av målet.
Nu kommer slutspurten för den-na månad och många tidningsförsäljningar kommer att äga rum runt om i landet.
Vill du vara med och stödja kampen kan du ta en prenumeration på Offensiv genom att sätta in 90, 180 eller 360 kronor på PG 87 96 49-2 eller skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org. Du kan självklart också sätta in ett enskilt bidrag.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!