Därför röstar jag på Rättvisepartiet Socialisterna

2014-09-10 14:36:48

foto: Raymond Ohlson
Mikael Lindbäck röstar på Rättvisepartiet Socialisterna.

Mikael Lindbäck:
– Jag röstar på RS för att bostadsbristen måste åtgärdas, speciellt i Luleå där många ungdomar står i kö utan att få boende. Det måste vara ett stopp på att bygga lyxprojekt och det är ju en av alla saker RS står för.

Anton Lindbäck:
– Jag röstar på RS i kommunvalet i Luleå för att det är ett parti som ställer sig tillsammans med folket i kamp mot högerpolitik och rasism.

Johan Sundberg:
– Jag röstar på Rättvisepartiet Socialisterna i kommunalvalet i Haninge för att ni debatterar om lokala frågor och även ger konkreta lösningar på stora problem. De andra partierna är inte lika konkreta, men ni är rakt på sak.
– Det pågår ett hyckleri från höger till vänster, exempelvis Miljöpartiets svek i frågan om kollektivavtal i offentlig upphandling. Även Socialdemokraterna, som tidigare var ett arbetarparti, sviker arbetarklassen.
– Jag  anser att Rättvisepartiet Socialisterna (RS) är det enda arbetarpolitiska partiet. RS är de enda som kan kan kalla sig riktiga socialister. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!