Drygt halvvägs till målet

2013-03-20 14:04:11
I helgen har det varit stora demonstrationer mot vårdnedskärningarna i flera skån­ska städer, som samlade flera tusen personer. Rättvisepartiet Socialisterna (RS) deltog också till stöd för vårdpersonalens kamp.

Under Rädda vården-demonstrationerna sålde medlemmar ur RS 12 Offensiv och samlade in 1 727 kronor till ekonomikampanjen. Allt som allt har RS i Skåne haft bra ekonomiska resultat under förra veckan, då kampanjen mot vårdnedskärningar har fått bra stöd. 56 Offensiv och 2 prenumerationer på tidningen såldes, för totalt 2 840 kronor.

Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för mars månad ligger under tisdagen på 44 712 kronor, av ett mål på 80 000 kronor. Det är drygt halvvägs, och eftersom att det inte blir några ekonomiaktiviteter under ­påskhelgen börjar det bli ont om tid att nå ­målet.
RS och Offensiv är beroende av sympatisörer och medlemmar för att kunna finansiera alla våra kampanjer.
Vi tar därför tacksamt emot ­bidrag från våra läsare! Vill du som läser detta ge ett bidrag, sätt in ­pengar på PlusGiro-konto 87 96 49-2.
Det här numret av Offensiv går ut till 2 244 personer. Men många ­läsare har inte ännu en prenumeration.

Vill du börja prenumerera, ring 08-605 94 03, eller e-posta till: prenu­merant@socialisterna.org

Lousie Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!