Ekonomikampanjen

2009-10-01 14:16:14
Då detta nummer av Offensiv går i tryck tisdagen den 29 september ligger ekonomikampanjen för september månad på totalt 64 340 kr. Vi har för närvarande en intensiv slutspurt över hela landet för att nå de utsatta ekonomimålen.

I nästa veckas nummer av Offensiv kommer en uppdaterad ekonomiruta med det totala resultatet för september. Under tiden kan den som vill stödja våra kampanjer med ett ekono-miskt bidrag. I vanlig ordning kan val­fri summa sättas in på PlusGirokon- to: 87 96 49-2.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!