Ekonomiryck nödvändigt

2015-10-28 14:24:05
Offensivs prenumerationskampanj börjar ta fart med 27 nya den senaste veckan. Detta ger totalt 47 nya autogiroprenumeranter sedan kampanjen började för två veckor sedan. Då vi syftar till att värva 300 nya före årets slut har vi redan klarat av en god del av målet med mycket tid kvar.

Vi har också fått in en hel del månads- och kvartalsprenumerationer den senaste veckan.
Slutet av månaden börjar dock närma sig och en bra bit av ekonomimålet finns kvar att samla in. Hittills har vi samlat in 56 661 kronor under oktober, vilket är strax över 70 procent av målet på 80 000 kronor. Med mindre än en vecka kvar behöver vi en rejäl ekonomisk knuff om vi ska klara målet.

Under veckan kommer Rättvisepartiet Socialisterna att ha en rad olika aktiveter, från namninsamlingar och försäljningar till att ingripa i de viktiga antirasistiska demonstrationerna som kommer att äga rum runt om i landet. Vi kommer inte att tillåta vare sig hot eller brandattentat att tysta oss.
Vill du stödja vårt arbete och hjälpa oss att klara vårt mål kan du bidra till ekonomikampanjen genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swisha ett belopp till 123-240 32 85. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!