En bra bit kvar till målet

2012-10-24 12:01:34
Med en vecka kvar av Rättvisepartiets (RS) och Offensivs ekonomikampanj för oktober månad ligger vi lite efter.

Hittills har kampanjen nått 31 335 kronor av ett mål på 80 000 kronor. Med en vecka kvar av månaden är det en bra bit kvar, och för att nå målet måste vi kämpa.
RS får fortfarande bra respons på de kampanjer som förs.
I Haninge kommun förs en kampanj inriktad på skolorna, som lider av ständiga nedskärningar. Hittills har den kampanjen samlat in 2 368 kronor, och 11 prenumerationer har sålts till personer som stött kampan­jen.
RS har även deltagit på demonstrationer till stöd för Ship to Gaza, och varit med till stöd för skolstrejker i både Stockholm och Gällivare.
Vill du stödja oss kan du sätta in pengar med meddelande ”bidrag” på PlusGirokonto 87 96 49-2.
Du som inte redan ­prenumererar på Offensiv kan även sätta in pe­ngar för att börja prenumerera. Summan är 90, 180 eller 360 kronor för en kvartals-, halvårs- eller helårsprenumeration. Börja prenumerera redan idag!
Louise Strömbäck

60 000 målet i CWI-insamling

Gruvarbetarnas kamp i Sydafrika, generalstrejkerna i Europa och framsteg för socialister i USA är ­argument för CWI:s årliga internationella insamling. Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen av CWI. Vårt mål är att samla in 60 000 kronor till CWI under hösten.
En första insamling på RS partistyrelsemöte gav drygt 19 000 kronor. Sätt in bidraget på Offensivs plusgirokonto 87 96 49-2, märk talongen CWI.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!