En vädjan om stöd och solidaritet

2010-08-19 11:14:02
Vi, Progressive Workers Federation (PWF) och Trade Union Rights Campaign (TURCP) uppmanar alla våra bröder, systrar och kamrater i den internationella fackliga rörelsen att visa sin solidaritet och sitt stöd till de drabbade människorna, särskilt fackliga medlemmar, arbetare och bönder.
Vi är i brådskande behov av resurser för att kunna tillhandahålla bistånd till våra drabbade bröder och systrar.

Bland de miljontals som drabbats av översvämningarna finns mer än 200 PWF- och TURCP-medlemmar med familjer. Deras bostäder, skördar och allt annat har utplånats. De behöver mat, rent dricksvatten, mediciner, tält och andra dagliga förnödenheter. Vi försöker tillhandahålla allt som går att uppbringa till dessa familjer. Vi behöver dock din hjälp, din solidaritet och ditt stöd till dessa människor och det brådskar.
Vi begär att att alla fackföre­ningar, fackliga avdelningar och arbetare och medlemmar i fackföre­- ningarna stödjer vår kampanj.
Varenda krona som skänks kommer att räknas och nå de drabbade.

Syed Fazalabbas
Generalsekreterare, Progressive Workers Federation

Sänd pengar till Offensivs PlusGiro 87 96 49-2, märk talong­en ”Pakistan”, så skickar vi dem vidare till det översvämningsdrabba- de Pakistan.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!