Eskilstuna: ”SD bakom fasaden”

2010-11-03 13:58:44
Det är full fart på den antirasistiska kampanj som Rättvisepartiet Socialisterna i Es- kilstuna bedriver – ”SD bak­om fasaden”.
Sedan två månader tillbaka är RS ute på stan varje helg med antirasistiskt material.

Förutom att vara ute på stan med materialet varje helg, har RS Eskilstuna haft antirasistiskt bokbord på S:t Eskils gymnasium och flera insändare på temat ”SD bak­om fasaden” har tagits in i lokaltidningarna.
Dessutom ligger ett omfattan­de faktamaterial om ”SD bakom fasaden” på RS Eskilstunas blogg (rseskilstuna.tumblr.com).
Utöver de utåtriktade aktiviteterna har RS Eskilstuna också en studiecirkel, ”SD bakom fasad­en”, med mö­ten varje torsdag klockan 18.00.
Ett drygt tiotal personer deltar i studiecirkeln, som ger viktiga kunska­per om SD i stort och om rasismens funktion i klassamhället.
Som kursbok används Elevkampanjens handbok Sänk rasismen.

RS Eskilstuna är också med och bygger en lokal antirasistisk organisation, Eskilstunabor mot rasism och nedskärningar (EMRON).
Kontakta RS Eskilstuna om du vill hjälpa till i kampanjen, vara med i studiecirkeln eller köpa vårt antirasistiska material: rseskilstu­na@gmail.com
RS Eskilstuna

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!