Ett tack till alla

2007-02-28 12:43:24
Rättvisepartiet Socialisterna delade ut flygblad till 20 000 hushåll i Umeå helgen den 17-18 februari. I flygbladet tog vi upp en rad stora saker som avgörs nu, både på riksnivå och lokalt. Tack alla som hjälpte till att dela ut detta.
På riksplanet behövs det ett verkligt tryck för att få igenom lönehöjningar i avtalsrörelsen – för arbetsgivarna vill trots jättevinster inte släppa till något.
Det finns ett akut behov av att knyta samman dem som vill kämpa i gemensamma aktioner. Rättvisepartiet Socialisterna kommer att delta i, och stödja, nya enhetsinitiativ i avtalsrörelsen och i försvaret av a-kassan.
När det gäller de lokala frågorna i Umeå redogjorde vi i flygbladet för två mycket viktiga och aktuella frågor. Luften i Umeå klarar inte miljökraven – och detta borde tas med i beräkningarna när kommunen planerar nya anläggningar. Främst tänker vi på det nya badhusets placering.
I flygbladet tog vi även upp den ökade segregeringen i Umeå.
Hela 125 medlemmar och sympatisörer deltog i utdelningen av flygbladet. Det är en imponerande siffra. Detta är ett sätt för distriktsstyrelsen att sända sitt tack till alla er som hjälpte till.

Jan Hägglund
ordförande Rättvisepartiet Socialisterna i Umeå

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!