Försäljnings-Offensiv

2009-01-21 14:06:19
Med hittills 1 335 sålda lösnummer är Offensiv på väg mot rekordförsäljning för januari månad. Det ti- digare rekordet ligger på drygt 1 900 tidningar.
Totalt ligger RS och Offensivs ekonomikampanj för januari på över 52 000 kronor, vilket också är mycket bra. En stor del av detta kommer från försäljning av Offensiv, prenumerationer, knappar och namninsamlingar på demonstrationerna mot Israels krig. Vi har också fått in bidrag och prenumerationer från Jönköping, Finn­spång och Uppsala.
Målet för januari på 80 000 kronor kan nås med bra aktiviteter och insamlingar. Ekonomibidrag för ett socialistiskt alternativ sätts in på plus- giro 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!