Ge bidrag till RS kamp mot högern

2007-01-24 14:45:11
Rättvisepartiets Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj är långt ifrån januarimålet på 80 000 kronor.

Totalt ligger vi på 22 688 kronor i landet och nu behövs alla pengar vi kan få för att klara av alla utgifter för material, lokaler, el och så vidare.
Vi kommer att ha aktiviteter flera dagar innan månadsskiftet, men det behövs fortfarande frivilliga bidrag, så vill man skicka in pengar för att stödja kampen – sätt in en slant på PlusGiro 87 96 49-2. Märk inbetalningen med ”bidrag”. Vi uppmanar alla prenumeranter och läsare att ge ett bidrag till RS/Offensivs arbete mot regeringens högerpolitik och låglönemarknad, och för rejäla lönelyft och en ny kämpande, demokratisk och socialistisk arbetarrö-relse.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!